Пчеларник “БН”
Пчеларник БН

Креирај своја значка.
Почетна
Производи
Контакт
За Нас
За Почетници
Месечни Обврски
Пчелно Семејство
Земи мед најди лек
Игри Пчели
Народни Верувања
Новости
Линкови

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек
Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн
Форум
Употреба на мед
Пелистерски Мед
Рецепти
Игри
Радио Фокус

 Велат дека чистотата е половина здравје,а здравјето долг живот,па водени токму од оваа мисла се роди идеата да се произведе нешто што е здраво,еколошки чисто и пред се хранливо.

Пчеларник БН ви нуди еколошки чиста и здрава храна  од село Дихово, Битола кое е сместено во пазувите на Баба Планина на надморска височина од 822 метри, во недопрена природа.

Пчеларник БН е формиран на 25.09.2005 год. од Благој и Нацо Јовчевски. На почеток од формирањето на пчеларникот се мислеше да се произведува само мед, меѓутоа со текот на времето се дојде до идеја да се произведува и продава се она што пчелите го произведуваат.

Ќе ви го претставиме нашиот пчеларник,нашите искуства и начинот на кој што ние работиме во пчеларството. Пчеларник БН ви нуди природни производи.


Пчелари:

Благој Јовчевски +389 75 443 795

Нацо Јовчевски   +389 75 269 535