Пчеларник “БН”
Почетна
Производи
Контакт
За Нас
За Почетници
Месечни Обврски
Пчелно Семејство
Игри Пчели
Новости
Линкови

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек
Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн
Игри
Радио Фокус

They say cleanliness is half health, health and long life, so it is guided by this thought was born the idea to produce something that is healthy, environmentally clean and especially nutritious.

Beehives BN offers environmentally clean and healthy food from the village Dihovo, Bitola, which is situated in the heart of Baba Mountain at an altitude of 822 meters, untouched nature.