Пчеларник “БН”
Почетна
Производи
Контакт
За Нас
За Почетници
Месечни Обврски
Пчелно Семејство
Игри Пчели
Новости
Линкови

  Богатството на Баба планина

произведено од нашите кошници

Пчеларник БН  с.Дихово Битола  - © Сите права задржани.  
Јадете мед како храна за да не јадете како лек
Кога пчелата би изчезнала од овој свет тогаш  човекот би имал уште 4 години живот - рекол  Алберт Ајнштајн
Игри
Радио Фокус

Location: Bitola s.Dihovo

Phone: 075 269 535

E-mail: admin@pcelarnikbn.com

Facebook: Pcelarnik BN selo Dihovo

Skype: pcelarnik.bn